Konflikthåndtering løses hurtigt og effektivt

Konflikthåndtering har til formål at løse konflikter mellem en eller flere parter.  

Jackie Phillip & Co. advokatfirma har specialiseret sig i at sikre de mest kosteffektive løsningsmodeller til håndtering af konflikter internt for så vel eksternt.

Flat rate priser

Jackie Phillip & Co. Advokatfirma introducerer som den første danske advokatvirksomhed en markant nyhed: flat rate pris på retssager og tvister.

Retssager til flat rate giver klienten én samlet pris på alt det juridiske arbejde med retshåndteringen – fra indledende møde til domsafsigelse.

Formål

Målet er at gøre det nemmere og mere overskueligt for såvel virksomheder som privatpersoner, at der fra starten er aftalt en fast pris baseret på sagens karakter og omfang. Det skaber tryghed og er økonomisk overskueligt, at klienten på forhånd kender den samlede omkostning.

Betroet partner

Hos Jackie Phillip & Co. Advokatfirma har vi fastholdt den klassiske advokatforretnings fokus på retssager og procedure. Vi er betroet både små, store og komplicerede retssager, der aktuelt føres ved de danske domstole. Vi trækker på mange tidligere erfaringer med retssagsbehandlingen og hver enkelt retssag føres på egne præmisser.

Rådgivning og konflikthåndtering

Jackie Phillip & Co. Advokatfirma behandler tillige voldgift som et særligt arbejdsområde, da dette er erhvervslivets foretrukne procesform.

Vores rådgivning omkring konflikthåndtering omfatter deslige overvejelser vedrørende valg af mediation som middel til løsning af tvister, samt deltagelse med klienterne i mediation.