Bootcamp i Marbella med Board Institute

Stor Board Institute Bootcamp i Marbella i maj og september 2020

Som en overbygning på kontorets bestyrelsesuddannelse, eller hvis du har en videregående bestyrelsesuddannelse i forvejen, har vi netop besluttet, at afholde denne Bootcamp!

Turen går til Costa del Sol, nærmere bestemt Marbella, sydligste spot i Europa. Som ikke uden grund bliver kaldt ”EUROPAS CALIFORNIEN”. Her vil være rig mulighed for at networke og catche-up med kendte ansigter fra dit gamle bestyrelsesuddannelses hold, samt nyt netværk.

Vi har to hele undervisningsdage, samt 1 ankomst og 1 afgangsdag. Første BOOTCAMP i maj 2020 ligger over en weekend, den anden i september 2020 i ugedagene. Undervisningsdagene foregår ikke som klassisk ”vi sidder ved bord og stol i et blåt lokale agtigt”, men mere i afslappende områder, ude som inde. Vi sigter på at afholde BOOTCAMP i en privat ejendom eller på et lækkert hotel. Prisen inkluderer alt på nær fly og transport til Marbella.

Hoved temaerne bliver:

 • Online identitet
 • Personligt lederskab
 • Taktisk networking
 • Unik personlighedstest
 • Formidling fra scenen
 • Emotional Hijacking
 • Fremtidens bestyrelse

Vi vil berøre mange omfattende emner i bestyrelsesarbejde i teori og praksis, samt frivilligt bestyrelsesarbejde. Også bestyrelsesarbejde i foreninger vil blive et omdrejningspunkt, idet ansvaret er er total identisk med ansvaret i en ”almindelig bestyrelse” i et kapitalselskab. Online identitet og hvordan får jeg fat i bestyrelsesposter vil være en integreret del af indholdet på BOOTCAMP.

Taktisk / strategisk networking er et overset emne i Danmark, men et yderst vigtigt emne i relation til bestyrelsesarbejde og den vigtige disciplin om, hvordan jeg får fat i bestyrelsesposterne, og dermed kan virke ud i professionelt bestyrelsesarbejde. Det handler blandt andet om GOAL Setting, hvordan når du dine mål, hver gang?

 • Identificer hvilke mål, der er vigtigst for dig som individ i en bestyrelsessammenhæng og/eller bestyrelsesteamet som helhed?
 • Hvilke eksterne influenter og faktorer er vigtige for at du når dine mål?
 • Få inspiration til hvordan din organisation kan stabe vækst ved hjælp af strategisk networking.
 • Forståelse af principperne og spillereglerne i networking.
 • Definition af styrker og svagheder i dit eget netværk?

Vi vil tillige på BOOTCAMP udføre en unik personlighedstest for at finde ud af bedre, hvem du er som menneske, hvilke valg du forudseligt tager og hvilke mennesker du bør omgive dig med mv. I den forbindelse er det nemmere bagefter at se på følgende:

 • Hvad er personligt lederskab i jeres organisation?
 • Hvordan kan I nå større og flere mål ved fokus på det personlige lederskab.
 • Forstå hvorfor arbejdsgivere er helt vilde med ledere, der tager personligt lederskab til sig.
 • Få redskaber og strategier til væsentlig større personlig effektivitet

Vi har også meget fokus på denne efteruddannelse på topleder niveau på at forstå hvordan man kan skifte fra salgspitch til at skabe en menneskelig forbindelse, og hvorfor netop dette er meget vigtigt. Endvidere hvorfor det er vigtigt at skabe en balance mellem troværdighed og relaterbarhed, i professionelt bestyrelsesarbejde, og hvis du skal tale foran et publikum. Vi skal have aktiveret den højre hjernehalvdel hos tilhørerne… Kan vi emotionelt hijacke publikum, og i hverdagen også i en bestyrelses- eller anden ledelsessammenhæng?

Det er vigtigt at forstå, at manglende synlighed hos bestyrelsen eller topledelsen kan koste dyrt, både målt i penge for virksomheden, tillidsbarometeret samt på medarbejderglæden. Forberedelse er nøglestenen her, og husk; Strukturerer dig til succes! Formidling af et budskab er lige så vigtigt som at udtænke og skrive selve budskabet eller den geniale ide, for er medarbejderne ikke ”med på den”, er det jo fuldstændig ligegyldigt. Det at kunne formidle sit budskab som leder, virksomhedsindehaver, eller bestyrelsesmedlem, og med en vis autencitet og gennemslagskraft er en af fremtidens vigtigste ledelsesdiscipliner, og i øvrigt en meget direkte vej til at påvirke selskabets brand og renomme. I den tid vi lever i lige nu, er det et faktum, at ca. 25 % af selskabets værdi afgøres af dets renomme. Så er du synlig nok i din virksomhed eller som bestyrelsesmedlem?

Så skal du med her og se hvordan fremtidens bestyrelse vil se ud? Der er i hvert fald ikke tvivl om, at en af hjørnestenene til succes er uddannelse, og at der som leder er behov for en bestyrelsesuddannelse generelt, er utvivlsomt. Alle med et CVR nummer eller ledere bør have en sådan, samt løbende efteruddannelse, som vores BOOTCAMP er et godt eksempel på.

http://bit.do/bootcamp-marbella-2020

Vi glæder os rigtig meget på kontoret til vores BOOTCAMP, og til at se dig med læring i omgivelser med rigtigt højt til loftet, mulighed for afslapning langs vandet, og også plads til sjov og ballade. Endvidere hvis du er til aktiviteter om morgenen, vil der være personlig træner der får os i gang de to morgener med løb, funktionel træning og evt. boksning, inden vi skal undervises!

Sluttelig bør nævnes, at vi laver BOOTCAMP i samarbejde med M21 (Marbella21), der formidler livsstil i EUROPAS CALIFORNIEN, og netop er specialister i området, nærmere bestemt er formidlere af fast ejendom som købermæglere. M21 er et gratis koncept for købere af fast ejendom, og M21 tager køber i hånden fra A-Z ved køb af fast ejendom på Costa del Sol. M21 har adgang til hele markedet, både brugt men også new devolopments, og har kontor i Danmark, hvorfra der også rådgives om juraen bag samt finansiering. M21 vil på BOOTCAMP være vores ”lokale guide”, der sørger for vi også får oplevet lidt spansk kultur nogle gode spots.

Vi glæder os til at se jer!

De bedste hilsner,

Sarah (UDD Direktør), Stephanie (Advokatsekretær), Rikke, Thomas & Advokat Jackie Phillip

BOARD INSTITUTE – en del af Jackie Phillip & Co Advokatfirma

Download brochure her

Write a comment:

*

Your email address will not be published.logo-footer