Klienter og partnere udtaler følgende om Jackie Phillip & Co. Advokatfirma.

Det udtaler klienter, samarbejdspartnere og tidligere ansatte om Jackie Phillip & Co. Advokatfirma. Herunder kan du se et lille udvalg af kundeudtaleleser og ønsker du flere er du altid mere velkommen til at kontakte os her.

Jackie Phillip er nytænkende og en særdeles god formidler
     Jackie er en af de mest nytænkende yngre advokater jeg har mødt. Jackies evne til at formidle komplekse juridiske problemstillinger og samtidig gøre det inspirerende og motiverende er for advokatbranchen meget unikt. Jeg mødte Jackie i forbindelse med min bestyrelsesuddannelsen og Jackie høje faglige niveau og store indsigt i forretningsmæssig aspekter, løfter juridisk rådgivning og løsninger til et helt nyt niveau. Varmeste anbefalinger herfra både som advokat, rådgiver, underviser og oplægsholder.
Jeg kan varmt anbefale advokat Jackie Phillip og Board Institute
     Jeg deltog på bestyrelsesuddannelsen i foråret 2020. Pensum lå let tilgængeligt online og blev suppleret af rigtig gode undervisere som Rikke Østergaard, Bent Kofoed, Flemming Christensen, Lars Ib & Jackie Phillip. Underviserne var hurtige til at skifte planlagt dagsorden ud med en mere højaktuel – hvordan kan/skal en bestyrelse agere under COVID-19, her fik vi rigtige gode diskussioner i grupper og i plenum. Jeg kan kun anbefale uddannelsen til nuværende eller kommende bestyrelsesmedlemmer – og som en ekstra benefit, så får man et rigtig godt netværk.
Stefan Fransson - Direktør ManpowerGroupStefan Fransson (Head of National Sales at ManpowerGroup Stockholm, Sweden)
Jackie Phillip er proaktiv og fremsynet. Det er det, vi har brug for hos ManpowerGroup
     Jackie Philip er ManpowerGroups advokat i Danmark. I løbet af mine fire år har Jackie gjort meget for os. Jeg er glad for hans arbejde, det er proaktiv og fremsynet. Det er det, vi har brug for. Jeg vil give min allerbedste anbefaling til Jackie Philip og hans advokatfirma.
christian Degner ElsnerChristian Degner-Elsner (Founder //ESSENTIAL FOODS)
Jackie Phillip er yderst struktureret og en rigtig dygtig bestyrelsesformand
     Advokat Jackie Phillip har været ombord som bestyrelsesformand siden etableringen af denne virksomhed. Jackie Phillip er yderst struktureret og en rigtig dygtig bestyrelsesformand. Hans primære kompetence er forretningsudvikling, og lader samtidig direktionen fokusere på eksekvering af strategien og missionen med at forbedre hundes liv. Med mere end 100.000 hunde der får serveret Essential FOODS hver dag er vi på rette spor.
Christian Friis JohansenChristian Friis Johansen (Entrepreneur and Polo Player)
Advokat Jackie Phillip er yderst professionel og struktureret
     Advokat Jackie Phillip er yderst professionel og struktureret. I start up og bestyrelsessammenhæng den bedste forretningsudvikler i Danmark. Jeg har arbejder med advokat Jackie Phillip både som klient og ligeledes som bestyrelseskollega i en årrække, og giver ham og hans advokatfirma mine bedste anbefalinger. Han er skarp!
Rigmor Zobel Ravn - Advokat, Kønig & PartnereRigmor Zobel Ravn (Advokat at Kønig & Partnere)
Det mest internationale og kommercielle unge advokatfirma i Danmark
     Jackie Phillip driver det mest internationale og kommercielle unge advokatfirma i Danmark. Hans ånd gør sig gældende i alle sager og gennem hele firmaet som udemærker sig ved deres kompetente og nytænkende tilgang til juridiske problemstillinger. Man kan være forvisset om 100% commitment og tilbundsgående juridisk kompetence.
Fabio AvenosoFabio Avenoso & Christine Fogh Aagaard (Restaurantfabio.dk)
Altid dygtig problem knuser og god til at forebygge, samt forudse problemer.
     Jackie er mere end bare din advokat! Fagligt højt niveau med stor indsigt i forretningsmæssige aspekter. Altid dygtig problem knuser og god til at forebygge, samt forudse problemer. Professionel rådgivning og rykker hurtigt på opgaverne. Bedste anbefalinger herfra.
Juan Miguel Rodríguez Gómez (Abogado – Advokat – Lawyer)
Vi rekommenderar varmt advokat Jackie Phillip när det gäller företags- och fastighetsärenden
     Vi har samarbetat med Jackie Phillip & Co. Advokatbyrå (Law Firm) i över 3 år nu, samt med Jackie Phillips företag Marbella21. Vi har upplevt samarbetet som väldigt positivt och därför rekommenderar vi varmt advokat Jackie Phillip när det gäller företags- och fastighetsärenden.
Jackie Phillip & Co. Advokatfirma er skarpe, imødekommende og serviceminded
     Vi har arbejdet med Jackie Phillip & Co. Advokatfirma i en årrække. Vi har altid fundet dem skarpe, imødekommende og serviceminded
Bjarne Aalbæk, Statsautoriseret revisor hos Actis Revisorer og Faglig Afdeling a/sBjarne Aalbæk (Statsautoriseret revisor hos Actis Revisorer og Faglig Afdeling a/s)
Mine varmeste anbefalinger af Jackie Phillip til din bestyrelse
     Jackie Phillip er bestyrelsesformand i Faglig Afdeling a/s, hvor jeg er direktør. Jackie er dygtig til at holde strategien i rette spor, og bruge tiden effektivt og fornuftigt. Jeg kan give Jackie mine varmeste anbefalinger til din bestyrelse.
Sune Bacher Nielsen - Partner at Revisions- og RådgivningsgruppenSune Bacher Nielsen (Partner at Revisions- og Rådgivningsgruppen)
Jackie er en advokat udover det sædvanlige!
     Jeg giver Jackie mine varmeste anbefalinger. Jackie er en advokat udover det sædvanlige, idet han både har bred erfaring som advokat og stor indsigt i hvad der skal til for at lede og drive virksomhed. Et godt kort på hånden - både i relation til juridisk rådgivning og bestyrelsesarbejde.
Laura Petersen - MSc cand.soc.semLaura Petersen (MSc cand.soc.sem)
Imponeret over Jackies arbejde inden for socialt ansvar og socialt iværksætteri
     Jackie er meget professionel og innovativ. Jeg arbejdede for ham som bestyrelsessekretær, for non profitorganisationen (Støt Soldater og pårørende). Jackie lærte mig mange gode færdigheder, og jeg er meget imponeret over hans arbejde inden for socialt ansvar og socialt iværksætteri.
Anna PopovaAnna Popova (Delegate at United Nations)
Høj grad af professionalisme!
     Høj grad af professionalisme! Det var en fornøjelse for mig at arbejde sammen! AP
Lea Skov Lindbæk - E-commerce specialistLea Skov Lindbæk (E-commerce specialist)
Vi er i sikre hænder med Jackie Phillip i slutningen af bordet
     Jackie Phillip er direktør for bestyrelsen på Universitylink, hvor jeg også er medlem. Jackie er meget erfaren i formaliteter og strukturer og sørger for at alt fungerer som det skal. Jackies fokus på formalitet og struktur gør det muligt for de andre bestyrelsesmedlemmer at fokusere på deres ekspertise - vi ved, at vi er i sikre hænder med Jackie Phillip i slutningen af bordet.
Dinachristina Jaspers, Spiritual advisor Leadership AshramDinachristina Jaspers (Spiritual advisor Leadership Ashram)
Højt fagligt og professionelt niveau leveret med sympati og fin fingerspitzgefühl
     Mine samarbejder med Jackie Phillip som bl.a. har vedrørt fondsdannelse samt due dilligence, har været kendetegnende ved et højt fagligt og professionelt niveau leveret med sympati og fin fingerspitzgefühl.
Janus Beierholm, ECO - VulCur MedTecJanus Beierholm (ECO; VulCur MedTec)
Jeg vil stærkt anbefale at gøre forretninger med Jackie Phillip
     Janus Beierholm, ECO; VulCur MedTec Jackie Phillip er en meget generøs mand med sin tid. I vanskeligheder har han været en værdifuld kilde til information, netværk og information. Han har gået ud af sin måde at hjælpe, hver gang. Det råd, jeg modtog, har ændret min forretning og mit personlige liv i en periode med usikkerhed. Hans råd er altid klart, præcist og ret til det punkt. Jeg vil stærkt anbefale at gøre forretninger med denne mand.
Bjarne Juul Pasgaard (Software Consultant)
Efterlader ingen tvivl, Jackie er ekstrem dygtig og skarp med en kompromisløs professionalisme
     Jackie Phillip har hjulpet min familie i et vanskeligt tilfælde. Lige fra den allerførste samtale med Jackie Phillip vidste vi vi var i gode hænder. Han er venlig, jordnær og inspirerer solid tillid, men efterlader ingen tvivl om, at han er ekstrem dygtig og skarp med en kompromisløs professionalisme hele vejen.
René Larsen - Business Advisor & Keynote SpeakerRené Larsen (Business Advisor & Keynote Speaker)
Københavns Kommunes Erhvervscenter: Jackie Phillip er engageret og en faglig kompetent juridisk rådgiver
     Københavns Kommunes Erhvervscenter kender Jackie Phillip som en engageret og fagligt kompetent juridisk rådgiver der generøst stiller sin kompetence til rådighed for centrets iværksættere. På Erhvervscentrets StartHer-arrangementer indgår Jackie i et team af eksterne specialister og interne rådgivere som mindst én gang om måneden hjælper byens spirende virksomheder godt på vej.
Karin Charlotte Hvam - COO at I.L.SKarin Charlotte Hvam (COO at I.L.S)
Jackie dedikerer sig lidenskabeligt til sit arbejde, og det giver gode resultater
     Jackie dedikerer sig lidenskabeligt til sit arbejde, og det giver gode resultater. Jeg er meget glad for at have Jackie som min advokat, fordi jeg kan være sikker på, at han aldrig vil glemme noget i en kontrakt. Han har en detaljeret viden om Jura, men samtidig er han i stand til at tænke ud af boksen.
Christian H. Vestager - Direktør Patriotisk SelskabChristian H. Vestager (Direktør Patriotisk Selskab)
Jackie har altid svar på rede hånd inden for alle de dele af juraen, min virksomhed søger assistance til
     Jackie er en seriøs og uhyre dygtig forretningsforbindelse, der altid har svar på rede hånd inden for alle de dele af juraen, min virksomhed søger assistance til. Det styrker endvidere min forretning at kunne henvise mine kunder til Jackie, når mine egne juridiske kundskaber når sin grænse.
Erik Winther - President at Nica Starch Agro SAErik Winther (President at Nica Starch Agro SA)
Jackie hjælper med at løse komplicerede opgaver på en ordentlig måde og med en god sans for humor
     Jackie Phillip er meget professionel og kompetent i det arbejde, han udfører. Jackie er en god og kreativ sparringspartner, når du har brug for højt kvalificeret juridisk hjælp. Jackie har også en personlighed, der hjælper med at løse komplicerede opgaver på en ordentlig måde og med en god sans for humor. Jeg kan kun give Jackie min varmeste anbefaling
Jacob Munch-Fals - Owner New Product Development at Jactech ApSJacob Munch-Fals (Owner New Product Development at Jactech ApS)
Kompetent og velforberedt sagsbehandling af Jackie Phillip & Co. Advokatfirma
     Jackie Phillip & Co. Advokatfirma behandlede vores sag på en kompetent og velforberedt måde. Jeg anbefaler dem.
Helle Ørskov - CEO, Creative and Conceptual Copywriter at Missing InkHelle Ørskov (CEO, Creative and Conceptual Copywriter at Missing Ink)
Jackie Phillip er skarp, analytisk, intelligent, kyndig, visionær, medfølende og dynamisk
     Jackie Phillip er skarp, analytisk, intelligent, kyndig, visionær, medfølende, dynamisk og har en stærk sans for humor. En vindende cocktail.
Kim Villadsen - CEO - Managing DirectorKim Villadsen (CEO, Managing Director)
Jackie har arbejdet for mit firma ved flere lejligheder og får min oprigtige og højeste anbefaling
     Jackie har arbejdet for mit firma ved flere lejligheder. Jeg kan kun give mit bedste af anbefalinger om hans integritet og substantielle viden inden for hans område. På et personligt plan er Jackie en engageret og dedikeret ven, der tjener høj respekt. Som forretningsadministrator og som ven giver jeg hermed Jackie min oprigtige og højeste anbefaling.
Henrik Agner Hansen - Revisor og rådgiver for ejerdrevne virksomheder hos Beierholm KøbenhavnHenrik Agner Hansen (Revisor og rådgiver for ejerdrevne virksomheder hos Beierholm København)
Jackie er et kompetent bestyrelsesmedlem, der formår at fokusere på processerne omkring bestyrelsesarbejdet
     Jeg har i de sidste fire år arbejdet med advokat Jackie Phillip i forbindelse med forskellige fælles kunder samt hans egne virksomheder. Jeg har et indtryk af Jackie som et meget kompetent bestyrelsesmedlem, der formår at fokusere på processerne omkring bestyrelsesarbejdet, samtidig med at han leverer nogle gode brugbare løsninger. Jackie er meget engageret, fokuseret og professionel, hvorfor jeg giver ham mine bedste anbefalinger.
Lars Amorøe - Konsulent hos InnoCleaner ApsLars Amorøe (Konsulent hos InnoCleaner Aps)
To forretningsmæssige overtagelser og et par retssager har været meget meget succesfulde
     Jeg har arbejdet med Jackie Phillip for de sidste 5 år, først som kunde og i løbet af årene som forretningspartner. Jackie Phillip er formand for min bestyrelse og er min meget dygtige tilegnelse. Hjælp og råd er aldrig langt væk. To forretningsmæssige overtagelser og et par retssager har været meget meget succesfulde.