Succesrig advokat, investor og bestyrelsesekspert er aktuel med ny fagbog om forandringer i bestyrelseslokalet. Målet er at skabe fremtidens succes og udvikling for danske virksomheder.

Der skal store forandringer til – fra udskiftning af bestyrelsesmedlemmerne til nye arbejdsformer med bl.a. hjerneforskning og kriseparathed.

Jackie Phillip er advokat (H) og stifter af Jackie Phillip & Co. Advokatfirma med stor erfaring i erhvervsret. Han er serieiværksætter, medejer af 15 virksomheder.

Jackie Phillip driver også sit eget investeringsselskab med investeringer i flere forskellige brancher bla. bilproducentindustrien med Fisker Inc., hvor den innovative eldrevne SUV Fisker Ocean produceres i 2022.

 


 

Fremtidens bestyrelse skrevet af advokat og højesteretsdommer Jackie Phillip

Dertil står han bag bestyrelsesuddannelsen Board Institute, kendt som én af Danmarks bedste bestyrelsesuddannelser og har været medlem af mere end 38 danske bestyrelser.

Med udgangspunkt i dette skarpe indblik har han samlet et panel af forskellige bestyrelseseksperter, og det er blevet til den helt nye bog Fremtidens bestyrelse.

Bogen er tiltænkt nye og eksisterende bestyrelsesmedlemmer –  et wake-up call til alle om de store forandringer, det igangværende digitale paradigmeskifte, FNs Verdensmål og genopbygning efter COVID-19 kræver.

Øverst på listen er opgøret med bestyrelsesmedlemmer, som  er valgt fordi de er familie, en del af vennekredsen eller fundet via netværk – og ofte alene får symbolsk betaling.

 

Fremtidens bestyrelser har brug for, at alle stole besættes af de stærkeste kompetencer, som er håndplukket til jobbet og udfylder positionen med tyngde og erfaring og dermed er den støtte for direktionen, som alle progressive virksomheder har brug for.

Intention er klar: Der skal skabes flere modstandsdygtige bestyrelser med åben rekruttering af mænd og kvinder, der vælges efter kompetencer, talent og deres persontype-mæssige match i bestyrelsen som hele.

 


 

Bedste tips fra eksperter i bestyrelsesarbejde

Eksperternes 5 bedste råd

  1. Skift bestyrelsen ud – bogen beskriver, hvordan man finder de 3-5 profiler, som kan bringe virksomheden til succes i en ukendt fremtid
  2. Anvend og lær teorierne omkring emotionel hijacking i bestyrelseslokalet
  3. Er virksomheden og bestyrelsen tilstrækkeligt omstillingsparat og up-to-speed ift. digital transformation?
  4. Er fremtidens megatrends en del af bestyrelsens agenda?
  5. Kender bestyrelsen sit ansvar – også det personlige – og de nyeste danske domme på området, der viser en skærpet retspraksis?

 


 

Bestyrelse 2.0

Jackie Phillip“Danske virksomheder har brug for stærke fremadskuende bestyrelser, der behersker både strategisk forretningsudvikling og krisestyring. Bogens mission er at give alle bestyrelsesmedlemmer en dybdegående forståelse af alle bestyrelsens discipliner – fra det juridiske ansvar og de vigtige regnskabsmæssige processer til de strategiske beslutninger, de svære valg og de værste krisescenarier,” siger forfatter Jackie Phillip.

Bogen giver brugbare metoder og unikke værktøjer og gør læseren i stand til at udfylde rollen som fremtidens bestyrelsesmedlem.

Bogen anvendes som en del af pensum på kontorets bestyrelsesuddannelse BOARD INSTITUTE.

Det er en uddannelse for nuværende eller kommende bestyrelsesmedlemmer, eller blot selvstændige, der ønsker at drive deres virksomhed til endnu mere succes.

 

Det er en 3 dages uddannelse, med et heldagsmodul én gang pr. måned, derefter certificering og en mundtlig eksamen.

Vi kommer igennem alt grundlag for drift / ledelse af en virksomhed, herunder regnskabsforståelse, jura og ansvar, strategi, fremtidens megatrends betydning for jeres virksomhed og drift, samt meget meget mere.

Du møder 9 undervisere gennem de 3 dage, og det er yderst fleksibelt bygget op, idet du kan tage de 3 moduler i vilkårlig rækkefælge.

Rikke Østergaard er Sociolog fra Københavns Universitet med en B.A. grad fra University of Sydney samt stifter af ErhvervssociologenJackie Phillip - AdvokatMorten Wagner stifter af dating.dk

 

Flemming Christiensen - THINK ABOUT IT

Claus Kjeldsen - Økonom og Administrerende direktør for om og Instituttet for Fremtidsforskning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Om forfatteren bag fremtiden kræver nye bestyrelser

Jackie Phillip er uddannet advokat ved Bech-Bruun (Philip & Partnere) og har spidskompetencer i at rådgive direktioner og bestyrelser i strategiske dialoger.

Han har studeret Top Management på Danske Bestyrelsesadvokaters bestyrelsesuddannelse og læst HD i ledelse og organisation.

I dag driver han på 11. år Jackie Phillip & Co. Advokatfirma, er serieiværksætter og driver sit eget investeringsselskab med investeringer i flere forskellige brancher.

Derudover står han bag én af Danmarks bedste bestyrelsesuddannelser, Board institute, hvor denne bog bliver benyttet som en del af pensum.

 


 

Medieomtale

Herunder listen over medier der har omtalt bogen “fremtiden kræver nye bestyrelser” af Jackie Phillip samt de steder hvor du kan købe bogen online i digital version eller som trykt bog.

Fremtidens bestyrelsesmedlem i en ny og bedre version 2.0 af POV International

Fremtidens bestyrelsesmedlem i en ny og bedre version 2.0

https://www.gucca.dk/fremtidens-bestyrelse-bog-p522380

https://www.bog-ide.dk/produkt/5626397/jackie-phillip-fremtidens-bestyrelse

https://www.saxo.com/dk/fremtidens-bestyrelse_jackie-phillip_epub_9788794155328

https://www.williamdam.dk/danske-boeger/fremtidens-bestyrelse__2042069

https://www.plusbog.dk/fremtidens-bestyrelse-jackie-phillip-9788793951815?plid=244668

https://www.proshop.dk/Erhverv-Management/Fremtidens-bestyrelse-Erhverv-Management-Indbundet/2940721

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.logo-footer