Søg gældssanering - Få advokathjælp til gældsrådgivning og bliv 100% gældfri

Gældssanering – hvad er det, hvordan søger du og hvor får du den bedste hjælp til at tilsikre aftaler med kreditorer? Bliv gældfri på kun 3-5 år til markedets billigste pris.

Hjælp - hvad er gældssanering

Hvad er gældssanering og hvordan får jeg hjælp til min ansøgning?

Glædssanering er en ordning, hvor din glæd nedskrives til et aftalt beløb, der for private skal betales over en periode på typisk 5 år. Gæld i forbindelse med konkurs eller pension har ofte en afdragsperiode på 3 år.

En gældssanering bevilges gennem skifteretten. For at opnå en gældssanering, er der en lang række betingelser, som skal være opfyldt.

Her kan bl.a. nævnes:

 • Dine økonomiske forhold skal være afklarede
 • Du skal have afdraget på det du skylder, hvis du har haft mulighed for det
 • Din gæld skal være håbløs og uoverskuelig
 • At dine forhold i øvrigt taler for en gældssanering
 • Du skal være i fast job eller anden stabil situation med fast indtægt

Gældssanering søges ved at indsende en ansøgning til skifteretten.

Det er vigtigt at ansøgningen udfyldes korrekt og at alle bilag der kan dokumentere ovennævnte vedlægges, da skifteretten ellers kan afvise ansøgningen.

På domstol.dk kan du læse mere om gældssanering og reglerne herom.
For mere information klik her.

Bliv 100% gældfri på KUN 3-5 år

Herunder dine fordele ved at anvende Jackie Phillip & Co. advokatfirma i forbindelse med forhandling med kreditorer samt ansøgning om gældssanering.

Dine fordele:

 • En klar plan for din fremtid
 • Du er gældfri om ca. 3-5 år
 • Du har penge nok til afdrag, faste udgifter og leveomkostninger
 • At fjerne usikkerheden for fremtiden
 • Professionel gældsforhandling med kreditorer

Få hjælp til at:

 • Skabe et overblik over din gæld og økonomi
 • Finde den helt rigtige løsning for dig
 • Lave en handlingsplan for at nå målet
 • Overtage kontakten til alle dine kreditorer
 • Forhandle med dine kreditorer eller søge gældssanering

Gældsrådgivning - Advokat Jackie Phillip rådgiver om gæld og mulighederne for at blive gældfri

Gældsrådgivning

Få det fulde overblik med vores handlingsplan
– kom lynhurtigt af med din gæld! 

Vi hjælper dig med gældsrådgivning, så du kan få en ny start, overblik og en handlingsplan for, hvordan du kommer af med din gæld.

Vi overtager alt kontakt til alle dine kreditorer, så du kan få ro, tid og overskud til dig selv og din familie og flytte fokus væk fra regninger og afdrag, som du ikke længere kan overskue og betale.

Først forsøger vi at indgå en afdragsordning med dine kreditorer, så din gæld nedskrives til et beløb du kan tilbagebetale over et overskueligt antal år.

Ellers hjælp vi dig med at udarbejde dokumentation og bilag for din økonomiske situation og med at ansøge om gældssanering i skifteretten, så du kan blive gældfri inden for en overskuelig årrække, som udgangspunkt er på 3-5 år.

Det kan tage tid at løse gældsproblemer, så det kræver at har tålmodighed og tillid til os og den handlingsplan vi har lavet.

VI HJÆLPER LANGT STØRSTEDELEN AF DE KLIENTER DER HENVENDER SIG TIL OS. DETTE KRÆVER AT DU ER I ARBEJDE ELLER ANDEN SITUATION MED FAST INDTÆGT OG AT DIN GÆLD SAMLET OVERSTIGER KR. 200.000.

Der er strenge betingelser for, hvornår der kan opnås en gældssanering, så denne løsning er ikke altid en mulighed.

Opfylder du ikke betingelserne for en gældssanering, forhandler vi en frivillig afdragsordning med kreditorerne. I begge situationer overtager vi alt kontakt til alle dine kreditorer, så du ikke forstyrres i hverdagen med rykkerbreve og opkald.

Det er gratis for dig at drøfte din situation med os, hvis du er i arbejde eller har anden fast indtægt, og giver dig en vurdering af dine muligheder for at blive gældsfri.

Markedets bedste pris for rådgivning om gæld og gældssanering til private og erhverv

Fast pris for gældsrådgivning i forbindelse med gældssanering:
Kun 9.000 kr. + moms (11.250 kr. inkl. moms)

For mere information om indrielse af gæld og søgning om gældssanering kontakt venligst advokat Jackie Phillip direkte på telefon +45 31 31 00 10 eller via e-mail her.

Frivillig akkord - hvad er det?

Frivillig akkord

Aftale mellem dig og dine kreditorer
– delvis tilbagebetaling af din gæld

En frivillig akkord er en aftale, der indgås mellem dig og dine kreditorer. Her aftales hvordan du skal tilbagebetale noget af det du skylder ved en afdragsordning.

Formålet med en frivillig akkord er, at få kreditorerne til at acceptere, at de kun modtager en del af deres tilgodehavende og således eftergiver noget af gælden.

På baggrund af det månedlige rådighedsbeløb beregnes det beløb, du kan undvære pr. måned og derved, hvor meget, der kan tilbydes kreditorerne, ligesom ved en gældssanering. Dette er så at sige uden om skifteretten.

En frivillig akkord løber ofte over 5-7 år, hvilket betyder, at når du har overholdt din del af aftalen i den aftalte afdragsperiode, så er du gældfri.

For at opnå en frivillig akkord, er det næsten altid en betingelse, at din økonomiske situation er afklaret. Det betyder at du har job eller anden fast indtægt. Hvis din situation er uafklaret, er det meget svært at forhandle en frivillig akkord med kreditorerne,

Når du har fået den frivillige akkord aftalt med kreditorerne, skal du overholde det månedlige afdrag, ellers er kreditorerne ikke længere bundet af den indgåede aftale, og du skylder igen det oprindelige beløb og så er alt arbejdet forgæves.

Det er derfor meget vigtigt at få professionel rådgivning, når der skal forhandles en frivillig akkord, både for at få det skyldige beløb handlet så langt ned som muligt, men også for at få det juridiske og praktiske grundlag klargjort – så du kan overholde den aftalte afdragsordning med kreditorerne.

Ungå og afværg en tvangsauktion

Tvangsauktion

Afværg en tvangsauktion
– få råd og vejledning hos en advokat

Din bolig kan komme på tvangsaktion, hvis du ikke har betalt dine kreditorer til tiden. Disse kreditorer er normalt kreditforeningen og private pantebreve, men alle kreditorer kan i princippet begære din bolig på tvangsaktion

Det er vigtigt at kontakte dine kreditorer, så snart du kan se, at du ikke har mulighed for at betale. Måske kan du sælge din ejendom i fri handel, eller du kan få en betalingsaftale med dine kreditorer.

Du bør derfor altid søge råd og vejledning hos en advokat, som kan hjælpe dig med afværge en tvangsauktion.

Opdeling af gæld ved skilsmisse

Skilsmisse

Opdeling af gæld
– ved en skilsmisse

ÆGTEFÆLLESSKIFTELOVEN GIVER DESVÆRRE IKKE SKIFTERETTEN KOMPETENCE TIL AT GENNEMTVINGE OPDELING AF GÆLD. BANKER VIL TYPISK IKKE ACCEPTERE EN GÆLDSOPDELING MELLEM ÆGTEFÆLLER ELLER TIDLIGERE SAMLEVENDE.

Det betyder, at hvis man sammen har optaget gælden, så hæfter man fælles for den, også selvom man er flyttet fra hinanden og har haft et tab på et fælles hussalg, bilsalg eller lignende – ofte større – aktiver.

Mange står derfor i den situation, at de er gået fra hinanden, men stadig hæfter sammen for en gæld og derfor er økonomisk bundet til hinanden i mange år efter samlivets ophør.

OFTE HÆFTER BEGGE PARTER SOLIDARISK FOR GÆLDEN, DVS. AT NÅR TO PARTER HÆFTER FÆLLES FOR EN GÆLD, SÅ KAN KREDITOR SØGE HELE GÆLDEN BETALT HOS DEN ENE PART, HVIS DEN ANDEN PART IKKE KAN ELLER IKKE VIL BETALE.

I disse situationer kan en professionel gældsrådgiver indgå i forhandlinger med kreditor om at få opdelt gælden eller finde en samlet løsning på hele gælden.

Det er undtagelsen, at kreditorerne acceptere en opdeling af gælden, hvorfor dette kræver en professionelt rådgivning, med både juridisk og økonomisk baggrund.

Søger du mere information eller ønsker du konrekt hjælp i forbindelse med at søge gældssanering?

Du er altid mere end velkommen til at at besøge Jackie Phillip & Co. Advokatfirma eller kontakte os direkte telefon +45 31 31 00 10 eller via e-mail.

Du kan også udfylde nedenstående kontaktformular, så garanterer vi dig svar indenfor kun 24 timer på alle hverdage (normalt indenfor ganske kort tid, typisk indenfor få timer).