Endnu en million fra smykkefirmaet Aagaard til SSOP

Aagaard smykker hæver nu overliggeren endnu et stykke med det innovative velgørenheds-smykke ”From Soldier to Soldier”, da Aagaard lørdag den 27. august 2011 overrakte en ny donation på 1,1 mio. kr. til foreningen SSOP (Støt Soldater Og Pårørende).

Dermed har Aagaard sammenlagt nu doneret 3,6 mio. kr. til SSOP.

Donationen fandt sted i forbindelse med Copenhagen Jewellery Fair i København, hvor Søren Gade – som æresmedlem i SSOP – og advokat Jackie Phillip Bohnstedt-Michelsen – bestyrelsesformand i SSOP – modtog ovennævnte donation på vegne af foreningen.

Støtten giver SSOP organisationen et ekstra og uvurderligt råderum i arbejdet med at hjælpe hjemvendte soldater og pårørende.

SSOP- 1 million kroner

Ideen bag

Ideen til armbåndet ”From Soldier to Soldier” blev født, da smykkefirmaet Aagaard stiftede bekendtskab med et armbånd i faldskærmsline, der var flettet af soldater i tjeneste.

Soldaterne solgte armbåndene til fordel for en forulykket kollega og hans familie for at komme dem økonomisk til undsætning. Aagaard blev så betaget af historien, at man besluttede at sætte armbåndet i produktion.

For hvert armbånd, vi sælger, donerer vi 100 kr. til foreningen. Vi har nu solgt armbåndet i tre år, og vi er fortsat imponeret over salget. Men det bekræfter os i, at mange finder sagen relevant – og at designet falder i mange menneskers smag.

Så det er med stor glæde, at vi kan overrække foreningen endnu en check’, sagde Jens R. Møller adm. direktør fra Aagaard. På baggrund af den store danske succes er Aagaard i øjeblikket i gang med at lancere ”From Soldier to Soldier” i både USA, England, Sverige og Norge.

1

Vi har brug for din feedbackFor kontinuerligt at kunne forbedre os har vi brug for at vide hvordan du har fundet os?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right


logo-footer