BØRSEN - Klassisk advokat med et tvist - Jackie Phillip

Advokat Jackie Phillip, Jackie Phillip & Co. Advokatfirma, der i dag fylder 40 år, betegner sig selv om en klassisk uddannet advokat med et tvist

Bragt i Børsen – Tirsdag d. 17. juni 2014. 

Advokat Jackie Phillip, Jackie Phillip & Co. Advokatfirma, der i dag fylder 40 år, betegner sig selv om en klassisk uddannet advokat med et tvist. Han er ejer af en moderne advokat- virksomhed, og han er landmand og restauratør.

Jeg er klassisk med et tvist – som advokat af den klassiske skole på den hårde måde, hvor alle kompetencer tilegnes gennem hårdt arbejde, og hvor man skal gøre sig fortjent til enhver anerkendelse

Det hele tilsat det tvist, jeg selv har skabt, da jeg besluttede at etablere min egen virksomhed på et moderne grundlag, hvor måden vi rådgiver og servicerer vores klienter på er mere progressiv, og ledelsesstilen afslappet og i øjenhøjde.”

Jackie Phillip blev student fra Marselisborg Gymnasium i 1993, hvorefter han fortsatte med jurastudiet og senere blev advokatfuldmægtig hos Bech-Bruun Advokatfirma (Philip & Part- nere).

Det lå i kortene, at Jackie Phillip skulle være den meget unge partner hos et af Danmarks ældste og største advokatfirmaer, Philip & Partnere, hvortil han blev håndplukket af en af Danmarks store advokatprofiler, advokat Mogens Gaarden, som Jackie Phillip arbejdede tæt sammen med i fire år. Men i stedet valgte den unge advokat at starte egen advokatvirksomhed.

Han startede fra bunden med den kapital, han havde tjent på forskellige investeringer, og det var vigtigt for ham at være økonomisk uafhængig. Han åbnede sin advokatvirksomhed i mondæne lokaler i Amaliegade tæt ved Amalienborg, hvor der langsomt blev råd til den eksklusive indretning og stemning, som klienterne møder i dag. Klassisk med et tvist – seriøst og professionelt, men moderne, velkommende og cool.

Jackie Phillip & Co. Advokatfirma fylder om kort tid fem år. Virksomheden har speciale i corporate law – erhvervsrådgivning til små og mellemstore virksomheder bl.a.

  • Bestyrelsesarbejde
  • Tvister
  • Omstrukturering
  • Immaterielle rettigheder
  • Virksomhedens CSR politik
  • Bank- og finansieringsret
  • Lejeret
  • Handel med fast ejendom

Ved siden af advokatvirket driver Jackie Phillip et investeringsselskab og har sideløbende også etableret sig som restauratør sammen med komikeren Casper Christensen og natklubteamet Simon Frank & Simon Lennet. Sammen står de bag Sunday Club, der er en af Københavns hotteste natklubber netop nu – samt Restaurant Congo (Læs anmeldelse af Restaurant Congo i Børsen)

Jackie Phillip er også landmand i Latinamerika, hvor han, med Søren Gade som bestyrelsesmedlem, har været med til at grundlægge et landbrugsprojekt i Nicaragua, som er blevet Mellemamerikas største enkeltproducent af rodfrugten tapioka.

Virksomhedens mål er at blive verdens største producent af tapioka, samtidig med at der er fokus på det sociale fundament for de lokale arbejdere og deres børn.

Søren Gade og Jackie Phillip mødte hinanden gennem velgørende arbejde i organisationen Støt Soldaterne & Pårørende.

1

Vi har brug for din feedbackFor kontinuerligt at kunne forbedre os har vi brug for at vide hvordan du har fundet os?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right


logo-footer