Selskabsstiftelse i Züric - Schweiz - advokat Jackie Phillip

 

11.02.2011

 

Jackie Phillip & Co. Advokatfirma har netop indgået samarbejde med Fischer Trust i Zürich, Schweiz, vedr. selskabsstiftelser i Schweiz og offshore.

Endvidere skal Jackie Phillip & Co. Advokatfirma være Fischer Trust behjælpelig med tilbud og implementering af Fischer Trusts nylancerede “Pandora-koncept” for det danske marked.

  • Blå bog for Anya Maxwell
  • CEOO i og medejer af Fischer Trust AG
  • Født 1981 i Luxembourg som datter af den danske advokat Ove carlsen og australieren Marilyn Maxwell
  • Bor i Zürich
  • Har en bachelorgrad i international trade fra University of edinburgh samt en MBA fra escP-eAP european school of Management i Paris
  • Har tidligere arbejdet for Arthur Andersen, Pwc og saxo Bank

Den 29-årige dansk-australier Anya Maxwell har etableret en lukrativ forretning

Seskabsarkitekten fra Zürich den 29-årige dansk-australier Anya Maxwell har etableret en lukrativ forretning ved at hjælpe selskaber og velhavende privatpersoner med at etablere selskaber i schweiz eller et andet land, hvor det kan være fordelagtigt at have sin formue eller sine selskabsaktiviteter placeret. Vi besøgte fischer Trust i Zürich, som Anya Maxwell er CEO i og medejer af.

Off shoreselskab lyder måske en anelse suspekt og som noget med skatteunddragelse, men sådan er udgangspunktet ikke tiltænkt. Ligesom man kan overtræde hastighedsgrænserne i en sportsvogn, kan man selvfølgelig forsøge at unddrage skat med et off shoreselskab – og i øvrigt et hvilket som helst andet ’almindeligt’ selskab – men ’succesraten’ for dette er markant reduceret de seneste år, hvor de forskellige landes regeringer har øget fokus på skatteindbetalinger fra både private og virksomheder.

Endvidere gør generelt øget banktransparens sig gældende her, hvilket tillige er med til at bremse skatteunddragelse og andre ulovligheder. Men i takt med at mange markeder bliver mere og mere internationale og gennemsigtige, er skatteaspektet forblevet nationalt, forstået således, at en dansk virksomhed, der opererer internationalt fra Danmark, må leve med de eventuelle begrænsninger, den danske skattelovgivning giver. Derfor kan der være en konkurrencemæssig fordel ved at justere dette gennem selskabskonstruktioner i fl ere lande, og det er blandt andet det, Fischer Trust beskæftiger sig med.

En æske med et nyt selskab

Når vi møder vores kunder første gang, har de en idé om, at det kunne være fordelagtigt at have et udenlandsk selskab som en del af deres selskabskonstruktion, men har udskudt beslutningen i troen på, at det er for kompliceret og alt for dyrt,” fortæller Anya Maxwell fra forsædet af sin Range Rover.

Vi er på vej til hendes kontor i Zürich for at høre mere om hendes forretning og et nylanceret koncept kaldet Pandora, og hun fortsætter: ”Så derfor bliver de meget overraskede over, at vi på under 14 dage kan etablere et selskab for dem i Schweiz og levere det hele som en turnkey solution med alle registreringer ordnet, bankkonto oprettet, faktureringsmodul mv.

Kunderne får faktisk leveret deres nye selskab i en æske med alt, hvad der er nødvendigt for at komme i gang.” Prisen for oprettelsen af et schweizisk selskab er som udgangspunkt 5.800 CHF, hvortil kommer selve selskabskapitalen, som skal være 20.000 CHF for et GmbH (ApS) og 100.000 CHF for et AG (A/S).

Man kan selvfølgelig bede en schweizisk advokat om at oprette et selskab, men fordelen ved at anvende Fischer Trust er, at de kan tilbyde en række tillægsydelser, som f.eks. attraktiv adresse til selskabet, postservice, telefonservice, bestyrelsesmedlemmer, faktureringsmodul, hjemmeside udarbejdet af in-house-AD’er, bogføring, regnskab m.m.

Skatteoptimering, formueforvaltning og Pandora

Det siger sig selv, at et land som Schweiz, hvor både person- og selskabsskat kan komme ned i nærheden af 16,5 % (i nogle tilfælde helt ned til 10 %, hvis man laver en individuel aftale), er attraktivt at ’samle penge sammen’ i, men det er ikke den eneste fordel. Stiftes et almindeligt selskab i Schweiz, er der – i forhold til Danmark – langt lempeligere regler for, hvad man må bruge firmaets penge til, uden at skattemyndighederne blander sig, og du dermed beskattes for brugen af det pågældende aktiv.

Der kan med andre ord være visse fordele ved at bosætte sig i Schweiz og stifte et selskab der. Anya Maxwell er som regel i Danmark flere gange om måneden for at tale med potentielle kunder, som vil høre mere om Fischer Trust og de muligheder, der er med et selskab i udlandet.

Vi har mærket en stigende efterspørgsel det sidste års tid og ser også et stigende antal danskere, der ønsker helt at flytte til Schweiz, som vi også kan hjælpe med

siger Anya Maxwell. En lidt foruroligende tendens, men ikke desto mindre er den et faktum. Det bemærkes i øvrigt, at Fischer Trust arbejder sammen med en række af de bedste danske advokater og revisorer for at sikre, at dansk lovgivning overholdes, og at deres kunder ikke får problemer på den front. Men Fischer Trusts forretningsområder er ikke kun selskabsstiftelser i Schweiz og offshore, men er opdelt således:

1. Selskabs- og fondsstiftelser i Schweiz og offshore tax-heavens over hele verden

2. Aktiv- og formuestruktur og -forvaltning (hvordan dine penge og aktiver skal forvaltes mv.)

3. Family office services, som omfatter Legal Services, Security Services og Concierge Services

Under Concierge Services finder man også produktet Pandora Cadeaux Largesse, som er møntet på velhavende kunder, som ønsker noget helt særligt. Pandora-konceptet er nyintroduceret hos Fischer Trust, og det er Fischer Trusts egne besiddelser som luksusvillaer på Mallorca og Ibiza, nye privatfly og lystyachter, der stilles til rådighed for de gode kunder, når disse ønsker det.

Det er også muligt at leje disse skønne luksusaktiver, for det kunne jo være, at man havde behov for et roligt og diskret hideaway til at lukke en stor virksomhedshandel eller for at fejre en vellykket investering.

Når kunderne kontakter os herom, kan vi have flyet stående klart til dem i deres lokale lufthavn dagen efter, og i villaen på Mallorca venter butler og tjenestefolk på at servicere dem

siger Anya Maxwell, som også fortæller, at flere af deres kunder ønsker Fischer Trusts hjælp til at administrere deres aktiver såsom lystyachter og ejendomme rundtomkring i verden.

For mange velhavende mennesker er det en stor byrde, som vi kan hjælpe dem af med, og så kan vi også hjælpe med at leje aktiverne ud, så regnestykket bliver mere interessant for dem,

lyder det overbevisende fra Anya Maxwell. Tilbud vedrørende Pandora-konceptet og implementeringen heraf sker for det danske marked i samarbejde med Jackie Phillip & Co. Advokatfirma i København, oplyser Anya Maxwell.

1

Vi har brug for din feedbackFor kontinuerligt at kunne forbedre os har vi brug for at vide hvordan du har fundet os?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 logo-footer