Restaurant Congo: Ccasper Christensen & Co. vælger advokat Jackie Phillip som formand

Jackie Phillip er repræsenteret som formand for bestyrelsen Restaurant Congo der er ejet af komikeren Casper Christensen

Restaurant Congo er det nye sort – Se links med topanmeldelser –

Resumé fra børsen

Historisk set har højgastronomien ikke hentet nogen videre inspiration i Afrika, og når vi under den gastronomiske jordomrejse nu besøger Congo, er det faktisk en lille smule snyd.

Men da der i forrige uge åbnede en restaurant ved navn Congo, og den tilmed lader til at være en spændende nyskabelse, så er det passende at stille skarpt på stedet.

Her er tale om en spændende nyskabelse, en uhøjtidelig gourmetrestaurant, hvor der bliver leget med maden, men under stor alvor

Grundlæggende er der tale om en falsk varebetegnelse, for Congo serverer ikke afrikansk mad. Bevares, der var drysset pulveriserede græshopper over smørret, og en af retterne indeholdt friteret majsgrød, hvilket swinger til moder Afrikas kulinariske rytmer.

Men ellers er der ikke mange spor af landet, som romanen “Heart of Darkness” var inspireret af. Der er ingen skiltning på adressen i Store Kongensgade i det indre København, bare en gylden ringeklokke.

Kilde

Hele artiklen er bragt i børsen d. 27 februar 2013 og du kan læse den her

 

 logo-footer