Invitation nytårskur 2018 Jackie Phillip

Invitation: Nytårskur hos Jackie Phillip & Co. Advokatfirma – Fredag den 2. februar 2018, kl. 15-17 – Den Collinske Gård, Amaliegade 9 – RSVP 24.01.2018

Kære venner af huset, klienter og samarbejdspartnere.

Et stort og bragende godt nytår til jer alle med ønsker om, at 2018 bliver succesrigt, sjovt, spændende, interessant, eventyrligt, kærligt og lykkeligt for os alle!

For at markere starten på et nyt og spændende år forude, vil det glæde mig at se jer til:

Snigpremiere invitation til 1408 – På fredag kl. 17 – Wildersgade 10A, ved siden af Kadeau – RSVP Jackie Phillip & Co. Advokatfirma

Nytårskur

Fredag 2. februar 2018 Kl. 15-17
Italian Butcher Rosé og La Glace lækkerier i vores nye domicil
Den Collinske Gård, Amaliegade 9, København K

– hvor vi vil skåle for fremgang og dele vores indsigter i nye strømninger fra det fokus, vi selv har for 2018, som inkluderer:


Marbella21 - Hvis du skal købe spansk feriebolig på Costa del Sol

M21 – mit nye forretningseventyr

Mit nye forretningseventyr i Marbella, som kaldes Europas Californien, har 300 solskinsdage om året og danner rammen om en ny livsstilsbølge – nemlig ‘second home living’.

M21 er unikt og rammer en niche i markedet, fordi vi har et ben i Marbella med min partner, livsstilsekspert Martin Juncher, og et ben i Danmark, og samlet set alle de skarpe, faglige kompetencer til en succesrig investering i en ny levende livsstil.

For at skabe yderligere tryghed og levere en service, der dækker alle væsentlige aspekter af et ejendomskøb, har M21 netop fået Jyske Banks – igennem 10 år – ansvarlige for boligrådgivning og finansiering på Costa del Sol, Erik Kryger, som ny stærk og erfaren spiller på holdet.

Se mere på https://www.marbella21.dk

Læs også DK’s største guide om køb af feriebolig i Spanien på Costa del Sol

Ønsker du at få tilsendt den 42 siders danske e-bogen pr. e-mail? 
Hent e-bogen hos Marbella21.dk her


Iværksætter bestyrelse

Iværksætter-Bestyrelse

– er en ny bestyrelsesuddannelse målrettet ejere af små og mellemstore virksomheder samt alle, der ønsker at bedrive professionelt bestyrelsesarbejde i  SMV’ere, fordi disruption, scenarie-processer, IoT, what Google / Facebook does, Managing Millenials er nogle af de agendapunkter, som alle bestyrelser bør have på deres radar ud over at bedrive klassisk stærkt bestyrelsesarbejde med virksomhedens drift i fokus.

Bør du overveje bestyrelse 2.0 i din virksomhed?

Start med at gennemgå din forretningsorden for din bestyrelse og din direktørinstruks….

Del meget gerne med alle du kender, som kan få glæde af større kendskab til, hvad de skal forvente og kræve af professionelt bestyrelsesarbejde anno 2018. Se mere på iv-bes.dk

Ønsker du mere fakta om bestyrelser?
Så bør du læse denne artikel med alt det vigtigste som du bør vide omkring en bestyrelse.


Nyt website til advokat Jackie Phillip designet og optimeret af Apely.com

Jackie Phillip & Co Advokatfirma

– har undergået en markant og positiv udvikling siden jeg startede for præcis 8 år siden, og eftersom 2018 er året, hvor alle værdier står klart – har jeg valgt en mere selektiv strategi, hvor jeg ikke tager flere sager end jeg selv kan være involveret i, samt valgt at flytte til nyt, eget domicil i smukke, historiske og fredede rammer i Den Collinske Gård, Amaliegade 9, København K.

H.C Andersen havde sin daglige gang i mine nye lokaler, og som dengang fortælles til stadighed gode eventyr på adressen, lige op ad Amalienborg, hvor I altid er velkommen.


Klub 10 Røde Kors

Røde Kors Klub 10

– jeg er jo involveret i flere mærkesager som ambassadør og er bidragsyder i flere velgørende sammenhænge. I 2018 vil fokus i høj grad være på mit bidrag som medlem af Røde Kors Klub 10, hvor jeg sammen med 10 stærke kræfter fra det danske kultur- og erhvervsliv har fået stafetten til indsamlingsarbejde til fordel for Røde Kors’ mange mærkesager

Se mere www.rodekors.dk/klub10/om-klub10


Garage 11 - Jackie Phillip

Garage 11

– bygger fortsat på Joachim Glans´ og min forkærlighed og interesse for Porsche 911, vi kalder det ‘Drivers Passion’. Garage 11 er specialister i  at finde det rigtige investeringsobjekt, med stort potentiale såvel som komfortabel retro modeller, der over tid er et skønt aktiv som bliver mere og mere værd. Sidstnævnte er tendensen vi ser lige nu.

Se mere på www.garage-11.dk


Jeg håber vi ses næste fredag den 2. februar kl. 15-17 – RSVP senest på mandag den 29. januar.

De bedste nytårshilsner fra
Advokat Jackie Phillip

 

1

Vi har brug for din feedbackFor kontinuerligt at kunne forbedre os har vi brug for at vide hvordan du har fundet os?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right


logo-footer