Retssager og tvister i Danmark - flat rate - fast pris fra advokat Jackie Phillips som første i DK

Jackie Phillip & Co. Advokatfirma introducerer som den første danske advokatvirksomhed flat rate pris på retssager og tvister

Markant nyhed! Retssager til flat rate giver klienten én samlet pris på alt det juridiske arbejde med retshåndteringen – fra indledende møde til domsafsigelse.

Målet er at gøre det nemmere og mere overskueligt for såvel virksomheder som privatpersoner, at der fra starten er aftalt en fast pris baseret på sagens karakter og omfang. Det skaber tryghed og er økonomisk overskueligt, at klienten på forhånd kender den samlede omkostning.

Hos Jackie Phillip & Co. Advokatfirma har vi fastholdt den klassiske advokatforretnings fokus på retssager og procedure. Vi er betroet både små, store og komplicerede retssager, der aktuelt føres ved de danske domstole.

Vi trækker på mange tidligere erfaringer med retssagsbehandlingen og hver enkelt retssag føres på egne præmisser.

Jackie Phillip & Co. Advokatfirma behandler tillige voldgift som et særligt arbejdsområde, da dette er erhvervslivets foretrukne procesform.

Vores rådgivning omfatter deslige overvejelser vedrørende valg af mediation som middel til løsning af tvister, udpegning af egnet mediator samt deltagelse med klienterne i mediation.logo-footer