Tilykke 🎓 @selenemunoz_official
1000 TAK for din aktive deltagelse på vores 3 dages @boardinstitute uddannelse for selvstændige ejerledere og potentielle bestyrelsesmedlemmer. Vi glæder os til at følge din rejse ind i bestyrelsesuniverset 🎓 Du er nu en del af Board Institute netværket! Vi optager nu kursister til uddannelsesstart 27/4-22. PM.
...

Så er vi igang på modul 2 🎓

Dagens første oplæg af dygtige @rikkeoestergaard ☺️
...

Så er vi igang på modul 1 🎓

Næste hold start er 27/4-2022 ☺️
#boardinstitute #bestyrelsesuddannelse
...

GULDKORN TIL ØREGANGEN - fra WEAR Denmark, Dansk Erhverv.

Som noget nyt laver WEAR podcasts, hvor der tages afsæt i modebranchen, men alle kan lytte med. Du kan allerede nu lytte til tre relevante podcasts, som du kan lytte til i din foretrukne podcast app, ved at søge efter: WEAR Denmark.

Den første du bør lytte til; Bestyrelsen - et nødvendigt onde? Og de nyeste regler og trends #fremtidensbestyrelse
Gæst: Advokat Jackie Phillip fra Jackie Phillip & Co. Advokatfirma.
#boardinstitute #bestyrelsesuddannelse
...

@jacobrisgaard er kendt fra ‘Løvens Hule’ og som serie-iværksætter med store succeser som Coolshop, er han blandt de 1 procent, der ejer flest virksomheder i Danmark. Mens blækket på kontrakten for hans seneste store virksomhedsopkøb af den nordjyske succes Luksusbaby endnu ikke var tørt, fik vi i BOARD INSTITUTE i sidste uge fornøjelsen af Jacobs positive og energiske udsyn, da han delte sine erfaringer og besvarede spørgsmål om bestyrelsearbejde og virksomhedsstrategi fra vores nye hold, som netop har startet bestyrelsesuddannes modul 1 ud af 3 dagsmoduler. Tusind tak Jacob!

Hos BOARD INSTITUTE kender vi særligt Jacob fra hans arbejde for CoolUnite Fonden, der hjælper udsatte børn, og derfor var vi også med i Århus, da Cool Car Race rejste penge til Fondens arbejde. Vi er kæmpe fans af Jacobs positive personlighed som virksomhedsleder, hans motto om at alting skal være ‘vildere’, og hans store arbejde som mæcen for velgørenhed til fordel for børn. Og nu er alle vores BOARD INSTITUTEs kursister vist også store fans…
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.